Landelijk wonen in de Goorn tussen stedelijke gemakken

Het beste uit twee werelden. Zo is het leven in De Goorn het best te typeren. Enerzijds het groen en de gemoedelijkheid van een dorp, anderzijds de reuring van Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn om de hoek.

Samen met het aangrenzende Avenhorn vormt De Goorn de hoofdplaats van de gemeente Koggenland. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek en sportverenigingen: het dorp biedt alle gemakken op loop- of fietsafstand. In Avenhorn vindt u bovendien winkelcentrum De Vijverhof en aan de Provincialeweg ligt Bedrijventerrein Vredemaker.

De Goorn heeft iets bijzonders. Niet voor niets is dit een van de Westfriese dorpen waarvan het inwonersaantal nog steeds groeit. De combinatie van ruimte, comfort en uitstraling slaat aan. De Goorn biedt het, in een landelijke omgeving op een halfuurtje van Amsterdam. Inmiddels wordt fase 1 al bewoond en is fase 2a volledig verkocht en volop in aanbouw. In november 2017 start de bouw van fase 2b welke inmiddels geheel uitverkocht is. De start verkoop van de volgende fase wordt in 2018 verwacht.


Locatie Buitenplaats de Goorn