ZeemanVastgoed ontwikkelt duurzaam

Een schone toekomst is belangrijk. Niet alleen voor u maar ook voor volgende generaties. Om een leefbare toekomst zeker te stellen, moeten we nu maatregelen nemen. ZeemanVastgoed draagt hieraan bij door huizen te ontwikkelen volgens een duurzaam concept, waardoor uw huis klaar is voor een schone toekomst. En dat maakt uw huis comfortabel, besparend en duurzaam in verbruik.

Duurzaam concept
Binnen het duurzame concept wordt een huis standaard voorzien van slimme temperatuurregeling, gebalanceerde ventilatie en Lage Temperatuur Verwarming (LTV). Door de toepassing van LTV kunt u uw huis nu of in de toekomst nog duurzamer maken door hier een duurzame energie-installatie op aan te laten sluiten. Uw huis is vandaag al klaar voor de techniek van morgen. Het duurzame concept verlaagt uw energieverbruik en verhoogt uw comfort.

Extra opties
ZeemanVastgoed biedt kopers een extra pakket maatregelen aan om huizen nog duurzamer te maken. U kunt kiezen uit verschillende opties. De ‘duurzame’ optielijst wordt in overleg met u samengesteld vanuit het duurzame concept.

Besparing
Door slim gebruik te maken van energiemaatregelen zorgt u niet alleen voor een betere toekomst, maar bespaart u uiteindelijk ook op uw energiekosten. Nog meer voordeel haalt u uit uw hypotheek. Met een duurzaam huis kunt u extra financieringsruimte krijgen. Dit is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Duurzaam: nu én in de toekomst!
De eengezinswoningen worden middels een Lage Temperatuurverwarming (LTV) verwarmd. Op de begane grond en in de badkamer wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming. In de slaapkamers worden convectoren geplaatst. Het directe voordeel is dat uw cv-ketel energiezuiniger draait. Het voordeel op termijn is dat de gasketel ook vervangen kan worden door een warmtepomp of andere duurzame warmtetechnieken. Zodra dit soort oplossingen betaalbaarder worden voor individueel gebruik, is de basis van uw verwarmingssysteem er klaar voor!


Ik verhuis en neem mee: mijn lage hypotheekrente

De lage rente maakt het voor huizenkopers interessant om een hypotheek te kiezen met een lange looptijd. Wie wil niet dertig jaar lang gegarandeerd maximaal 2,5 procent rente betalen?  Lees verder…

Tips voor schonere lucht in uw (nieuwbouw)huis

Niet schrikken. Maar binnenlucht is vaak viezer dan buitenlucht. Dit blijkt uit diverse onderzoeken. Voldoende reden om na de verhuizing naar uw nieuwbouwhuis het ventilatiesysteem goed te laten checken zodat u er zeker van bent dat het prima werkt. Lees verder

Geslaagde Wooninventarisatieavond Buitenplaats fase 3 & 4

Bieden wij in Buitenplaats nog steeds de woningen aan die mensen graag willen? Rond deze hamvraag organiseerden ZeemanVastgoed en de gemeente Koggenland 16 oktober jl. een wooninventarisatieavond. De ontwikkelingspartners gingen in gesprek met geïnteresseerden voor fase 3 en 4 en lieten hen de schetsen beoordelen. Lees verder…